WerkWeeën

Ga ik hier de komende 20 jaar nog gelukkig van worden? Een vraag die misschien meer speelt onder mijn leeftijdsgenoten dan bij onze kinderen. Als trainer-coach ben ik hem vaak tegengekomen, al dan niet verhuld. De zoektocht naar werkplezier. En natuurlijk is die ook mijzelf niet vreemd. Na 20 jaar nog altijd hartstikke gedreven in mijn vak overviel de eenzaamheid me ook soms. Achter mijn PC voorstellen schrijven, op weg naar een opdrachtgever, gedurende de dag weinig sparringpartners en na afloop weer naar huis met alle interne dialogen van dien.

Geluk is dichtbij

Toen ik samen met een ouwe getrouwe ZZP collega (dezelfde old skool opleiding gehad) in een project rolde dat steeds groter werd en op enig moment eindigde, was het snel duidelijk. Waarom werken we niet meer samen?

Wil jij Rianne? Ja!

Jij Marloes? Ja!

Waarom zo gretig ja? Omdat we onze verloving wilden verzegelen. Omdat we een gelukkig koppel zijn. In staat om elkaar aan te vullen, soms zo verschillend, grote vraagtekens naar elkaar en dan weer liefdevol afstemmend, het beste in elkaar opzoekend. Wederzijds verder helpen. Dalen en pieken. Maar voor wie dan?

Zorg en Hospitality

Twee branches die we graag uitnodigen om te ervaren waarmee wij hen verder helpen. Twee branches die kampen met een krapte op de arbeidsmarkt. Rianne en ik willen niets liever dan van binnenuit mee helpen om al die parels van professionals te laten stralen. Als je zo vaak terugkrijgt dat cursisten in de Zorgsector en Hospitality vooral onze combi (dat aanstaande huwelijk dus) succesvol, leerzaam en uniek vinden, dan mag je dat goud gaan aanraken. Voor de zomer deze intentieverklaring uitgesproken en na de zomer onze schouders eronder gezet. Van weten en voelen naar doen! Dan is het bijna 2019 met de blije aankondiging van ons nieuwe kindje.

Naam                                                 1 plus 1 is 3.company

Doopnamen                                     Training in Zorg en Hospitality

Lengte                                               tot in jaren

Gewicht                                            perfect

Peettantes                                       Rianne Maas en Marloes Swinkels

Peetooms                                         Nog naar op zoek

 Wil je onze wolk van een baby bewonderen, wacht dan nog even af. We laten je snel ons nieuwe geluk zien.

De weeën van 1 + 1 = 3 zijn begonnen! Onze spruit helpt de Zorg en Hospitality vooruit. Wil je een jonge, nieuwe en frisse boost voor jouw professionals? Volg ons! 

 

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.