Leer mij hier een beetje kennen

Ik ben Marloes, een enthousiaste ontwerper van leertrajecten, communicatie- en gedragstrainer en coach met het vermogen om diep in elke hulpvraag te duiken en oplossingen te ontdekken die vaak dichterbij te vinden zijn dan vooraf gedacht. Met mijn diverse vaardigheden kan ik mensen helpen hun persoonlijke effectiviteit, werkplezier en algeheel welzijn te verbeteren.

Mijn missie is om positiviteit, vertrouwen en oprechte verbinding in de wereld te brengen door eerlijkheid, kwetsbaarheid en eigen verantwoordelijkheid te inspireren in al onze interacties.

Denk je dat we een klik hebben én sta je open voor een spontane kennismaking? Klik dan op de button, ga in gesprek met mij en ervaar wat er allemaal mogelijk is.

Over Marloes Swinkels

Wat je kan verwachten

Door mijn ruim 25 jaar lange ervaring schakel ik snel in wat een opdrachtgever echt nodig heeft. Wat ik van je vraag, is openheid en kwetsbaarheid. Wat ik je geef, is een eerlijk antwoord op jouw vraagstuk. Hoewel ik kan putten uit vele theorieën en modellen, voeg ik vooral graag in jouw praktijk van alledag in. Juist die combi zorgt ervoor dat ik op maat gemaakte oplossingen voor mensen faciliteer. Het is mijn vaste overtuiging dat elke uitdaging waardevolle leermogelijkheden biedt, die verder kunnen helpen om ons begrip van de wereld om ons heen vorm te geven. We hebben nooit één perfecte oplossing voor een probleem, maar we kunnen altijd iets winnen bij elke stap die we zetten.

Tegelijkertijd, een speeltuin voor verkenning en een bron van potentieel, is het leven zelf een grote school van ontwikkeling en groei. Die innerlijke stem in ons weet wat het beste is voor ons en onze omgeving – het is aan ons om ernaar te luisteren en verstandige keuzes te maken!

Waar het om draait

Ik ben Tjeu, de enige vaste collega van Marloes. Met mijn diverse vaardigheden zorg ik voor de nodige (w)afleiding.

Mijn missie is om onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit in de wereld te brengen door puurheid, kwispelen en non-verbale communicatie.

Als ontspanningscoach voor Marloes bereik ik dat haar bloeddruk gezond blijft en dat onze werksfeer op home-office dagen optimaal is. Daar hoef ik niets voor te doen, dat ís er gewoon tussen ons. Ook ik wil je heel graag leren kennen, maar tot nu toe mocht ik nooit mee met Marloes op locatie. Wil jij daar verandering in brengen? Laat het weten aan Marloes, ik kom graag mee. 

Kantoorhond Tjeu

Coaching voor individuen

Trainingen voor teams

Trajecten voor organisaties

Klanten zeggen het volgende

Ze confronteert op een prettige manier, ze daagt uit en doet dat  serieus & veilig, ook wel met humor.
Ze bezit een mooie combi van wetenschap en pragmatisme. Diepgang kan en mag, maar ze laat je wel concrete stappen zetten, waarmee je direct kunt beginnen.

Haar jarenlange ervaring is merkbaar.

Ze komt met out-of-the-box ideeën, ze gaat voor eye-openers en ze vindt interactie een must.
Ze begeeft zich in een groot netwerk van professionals die ze inzet als ze dat nodig vindt.
Nooit saai, altijd energiek. Ze raakt je door haar enthousiasme, optimisme en daadkracht.
Ze gelooft in een lerend leven. Ze gelooft dat ze de ander wat kan laten leren. Ze gelooft inderdaad in die ander.

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.