Coaching voor individuen

Regelmatig ontstaan vanuit trainingen individuele leerwensen die ik met persoonlijke coaching aandacht geef. Daarnaast kunnen mensen natuurlijk op ieder moment in hun carrière behoefte krijgen aan een coach. Ook bij re-integratie vanuit ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid zet ik coaching in.

Wensen van Coachees

Een coachvraag heeft altijd te maken met een bepaalde mismatch tussen “wat het nu is en wat je wenst”. De coachee is daarin leidend. Hem of haar wil ik verder helpen. Hieronder de kern van wat coachees aan me vragen. Mocht jouw vraag net een andere zijn, ook dan ga ik graag met je in gesprek. Ik stop niet voordat jij zegt: “dankjewel, hier kan ik zelf mee verder.”

  • Begeleid mijn persoonlijke groei.
  • Verhelder mijn krachten, talenten en mogelijke struikelblokken.
  • Bied inzicht in mijn gedrags- en communicatievoorkeuren en hun impact.
  • Help me navigeren door externe verwachtingen.
  • Versterk mijn weerbaarheid en assertiviteit.
  • Voorzie me van effectieve communicatietools.
  • Ondersteun me bij het bereiken van langdurige resultaten.

     

Meld je interesse voor coaching

Vul het formulier in. Binnen 48 uur neem ik contact met je op.

Loeslivelearn coaching

Blijf jezelf, er zijn al genoeg anderen

Heerlijk vind ik het om naast het begeleiden van groepsprocessen en het geven van trainingen, 1-op-1 iemand te mogen helpen. Steeds vaker krijg ik ook verzoeken van jongeren, studenten, zoekenden. Dat zie ik als een groot cadeau. Ik ben geen Jeugdhulpverlener. Wel wil ik voorkomen dat onze komende generatie vastloopt, het niet meer ziet zitten, uitgeblust en zingevingsloos door blijft worstelen, terwijl er zo veel moois aan de horizon gloort.”

Groet, Marloes

Ervaringen van coachees

Meer inzicht in mijn ik
Met regelmaat denk ik terug aan de coachgesprekken met Marloes. Ik heb dat ervaren als een fijne tijd, ook al kwamen er een paar keer onderwerpen ter sprake, die minder fijn waren. Maar ook dat heeft me zaken laten inzien, waar ik nu verder mee kan. Marloes heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn ik. Ik vind het mooi, als je die gave hebt als coach. De sessie met de paardencoach, die Marloes had geregeld, was heel bijzonder. In mijn functie als manager geef ik leiding en maak ik met anderen verbinding. Op die 2 punten heeft het paard mij prachtig gespiegeld en inzichten gegeven waarmee ik dagelijks aan de slag kan.

Karin de Hart

Work Force Manager, Enexis

Een super coach, die er helemaal voor gaat!

Toen ik Marloes uitnodigde voor een kennismaking kwam er iemand binnen die sociaal, spontaan, open en vriendelijk was. Ze was geïnteresseerd in mijn probleem cq wensen en zocht naar de beste oplossingen/methodes hoe ze daaraan kon voldoen.
Voor mij is Marloes een professionele coach, die coaching op maat biedt, op een leuke en leerzame manier. Voor Marloes is niks teveel. Ze gaat er helemaal voor om de gestelde leerdoelen zo goed mogelijk te vervullen.
De resultaten die Marloes bij mij heeft bereikt, zijn het aanleren van communicatie-en gesprekstechnieken waarbij ik me bewuster ben geworden van mijn verbale en non- verbale communicatie. Ze heeft me begeleid bij mijn specifieke voorbereiding op sollicitatie- verkoop-, en arts-patient gesprekken.
De trainingen en coaching door Marloes onderscheiden zich doordat ze betrokken is bij jou als persoon of groep. Mocht het doel niet behaald zijn, dan doet ze er alles aan dit alsnog te realiseren! Ze is erg meedenkend met het probleem. Daarnaast is ze flexibel, je kunt met haar alle kanten op en niks is haar teveel!

Robin

Student Geneeskunde

Jij bent er 1 van

Zomaar, om je te bedanken voor alles. Soms komen er mensen op je pad, die je leven verrijken. Daar ben jij er 1 van…. Bedankt dat ik je heb mogen leren kennen.

Linda

Land van Horne

Een feest met jou in ons winning team

Dankjewel voor je leerzame bijeenkomsten, vertrouwde coachgesprekken en talloze eye openers. Het was een feestje met jou in ons winning team!
Het was een super leerzaam traject en wij hebben aan jou echt een top coach gehad. Dankjewel voor de gezelligheid, trainingen en goede raad!

Sophie Lemmen en Larissa Porteners

Ria Joosten Catering & Evenementen

Coachees werken bij de volgende organisaties

Enexis
Enexis
Enexis
Enexis