Trajecten voor organisaties

Bij training en coaching is het succes mede afhankelijk van de leercultuur binnen een organisatie. Hierdoor observeer ik altijd de context waarin ik werk. Als externe begeleider bied ik waardevolle inzichten voor MT’s of directies. Wanneer een bedrijf integraal wil groeien, ontwerp ik een maatwerktraject. Dit start bij het leiderschap. Bij zulke trajecten werk ik langdurig met het bedrijf samen, co-creërend voor een diepgaand leer- en ontwikkelproces.

Meld je interesse voor een organisatie traject

Klik op de button, ga in gesprek met mij en ervaar wat er allemaal mogelijk is.

“Dat wat op de werkvloer niet lekker loopt is vaak een afspiegeling van wat er op hogere niveaus bij MT of directie ook niet lekker loopt”

Groet, Marloes

Marloes Swinkels training
Marloes is iemand die een vrolijke en open houding heeft. Ze staat voor een goede voorbereiding, goede begeleiding en ze helpt bij de borging van trainingen en coaching. Onze medewerkers zijn bewust aan de slag gegaan met wat ze geleerd hebben. Voor mij onderscheidt Marloes zich door haar inspirerende en authentieke houding.
Angelique Reemers

Manager Klantenservices, Rabobank Weerterland en Cranendonck

Marloes staat haar mannetje. Ze is zakelijk, kundig en betrouwbaar. Bij Enexis weet ze mensen te motiveren en spiegelen. Ze onderscheidt zich door haar daadkracht. Enexis huurt haar in voor training en coaching in communicatie, conflicthantering en persoonlijke effectiviteit.
Hans Caris

Opleidingscoordinator, Enexis

Enkele van de organisaties waarmee ik samen werk

Enexis
Enexis