Welkom 2019

Bedankt 2018

Lieve 2018, je was een mooi jaar waarin veel gebeurde. Je woelde ook wel in mijn hoofd en hart en dat gaf nieuwe inzichten. Gaaf hoe je me hielp om focus te krijgen. Goed hoe je de moed erin hield, ondanks je veel te hete zomer. Fijn dat je me bracht naar oorden als Canada, Zwitserland, Italië, Liechtenstein, Monaco, Turkije, Spa en Malta. Lieve 2018, je hebt me rijker gemaakt. Dat vindt mijn bankrekening niet, maar ik persoonlijk wel. Je was kei hard nodig 2018! Bedankt voor alles. Dat je me hielp om het roken van sigaretten te stoppen en dat je me liet schrijven. Dat je me liet beseffen dat iedere dag weer een nieuw lentegevoel kan oproepen. Bedankt ook voor je aanmoediging om het leven en de liefde te vieren, tevreden te zijn en tegenvallers te omarmen om ze weer los te kunnen laten. Ik zwaai je uit 2018 en je snapt vast dat ik 2019 welkom ga heten.

Hallo 2019

Lieve 2019, ik ken je nog niet, maar dat zal snel veranderen. Ik heb veel zin in jou. Eigenlijk in alles wat je in je hebt. Graag ga ik je ontdekken en leren kennen. Je bent waarschijnlijk een heel doolhof met vele onbekende “schatten” voor de boeg. Je daagt me vast weer uit om verder te gaan? Verder met wat eigenlijk? Ik vond 2018 namelijk al zo geslaagd. Mag dat 2019?

Het enige wat ik je vraag 2019, is een minder hete zomer. Een paar airco’s mag je installeren. En als ik dan toch bezig ben, wil ik graag dat je iedereen in de wereld een warm en liefdevol welkom heet. Jij kunt dat 2019!

Tevreden zwaai ik 2018 uit en samen met Rianne verwelkom ik 2019

www.1plus1is3.company

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.