Loes ontzorgt

“Wauw, wat jullie in één dag weten te bereiken is veel en super leerzaam.”

Zorg en Horeca: twee branches die uitgedaagd worden. Moeilijk om aan goed personeel te komen. Wel veel vraag waardoor de pareltjes makkelijk naar een ander gaan. Hoe zorg je ervoor dat jouw personeel gemotiveerd blijft om telkens voor die 5 sterren te gaan? Wat hebben zij nodig, waar lopen zij tegenaan, wat zuigt hun energie weg? Maar vooral: wat geeft energie? Hoe kunnen ze hun gastvrijheidsknop op AAN laten staan?

“Rianne en Marloes hebben mij direct in de leerstand gezet. Ik zie het nu als uitdaging om met mantelzorgers en vrijwilligers in gesprek te komen over de manier waarop WE het voor onze cliënten zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Trouwens, ook met mijn collega’s. Het moet gaan over de cliënt en niets anders dan dat.”

Er is vaak geen tijd om dagenlange Hei-sessies te hebben en moeilijke eieren uit te broeden. Dat hoeft ook niet. Het kan veel makkelijker en dichterbij. Gewoon door praktijksituaties in te brengen en open te staan voor ander gedrag en nieuwe vaardigheden.

“Ik heb voor het eerst een training gehad die lekker to-the-point en nuttig was. In alle veiligheid kon ik oefenen met een ‘lastige klant’. De dag erna al lukte het me om dit in praktijk te brengen.”

“Deze trainers zijn zozeer op elkaar ingespeeld dat een dag voorbij vliegt en je het jammer vindt dat het afgelopen is. Ik hoop dat Marloes en Rianne ons vaker komen helpen.”

Feestje: Onze affiniteit met Horeca en Zorg maakt dat we jullie taal spreken en snel invoegen. Dat is geen kunstje, dat zit diep in ons. We snappen wat jullie management voor ogen heeft en we snappen waar jullie mee kampen. Voor Rianne en mij is het een feestje om gastvrijheid door te geven. Het is namelijk niet iets wat we in jou kunnen stoppen. Het is wel een virus dat we over willen brengen. Iedere dag weer kunnen we zelf de slingers ophangen. Heb je zin om mee te bouwen aan jullie feest?

Graag zijn we van de partij. Stuur je ons een uitnodiging? info@loeslivelearn.nl en info@stormtrainingencoaching.nl   

We nemen een mooi cadeautje voor je mee!

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.