Wellness voor leiderschap

Trots

Deze week overspoeld door trots. Trots op het initiatief van 2 vakgenoten. In de prachtige bossen van Bennekom ligt een geweldig pand waarin al jaren succesvol wordt getraind en gecoacht. Hermonde: de meest aangename leeromgeving in het groen. Vanaf deze week komt er een nieuw visitekaartje bij. Cindy Hermans en Dineke Onderstal zijn de trotste bedenkers van HET wellnessoord voor leiders, ofwel DE academie voor leiderschap.

Ik gun jou en jouw bedrijf deze wellness! Waarom? Omdat ik je verzeker dat je na 1 van hun programma’s met meer vitaliteit & vakliefde, kennis & vertrouwen, succes & resultaat je carrière een boost geeft. Wat is er nou fijner dan zweten over moeilijke thema’s? Afkoelen, omdat het gewoonweg gezond is? Scrubben en van je oude ineffectieve gedrag verlost worden? En zeker ook het laten masseren van je latente talenten.

Kennis en kunde

Dineke en Cindy staan garant voor veel kennis en uitzonderlijk veel ervaring. Hun senioriteit hebben ze bewezen. Hun gastvrijheid is direct voelbaar. Zo ook hun professionele passie om jou centraal te stellen. De combinatie van hun expertises, aangevuld met een mooie schil van wellness-experts, maakt dat ik iedereen hier naartoe zou sturen. Iedereen die van leiderschap houdt. Persoonlijk leiderschap, Kleurrijk leiderschap, Top leiderschap en Team leiderschap. Kijk vooral ook eens naar het Leiderschap Lab.

Bubbelen van bewustwording

Met jouw leerwensen ga je snel aan de bak. Je gaat niet alleen eerst leren en daarna het geleerde in de praktijk toepassen. Dat ook natuurlijk. Maar al tijdens het proces van de trainingen en workshops zit je in een bubbelbad van bewustwording. Zalig! Die bubbels helpen je enorm in je dagelijkse praktijk van leiderschap. Reken erop dat je ook uit het bubbelbad moet en enkele totaal andere ervaringen aangaat. Je zit dus heus niet de hele dag in een ruimte van alles zitten te bedenken en doen. Je gaat ook naar buiten en dit keer eens niet voor de bekende outdoor-oefening. Ik verklap niets.

Komt dat zien en ervaren

Trots dus. Op Cindy en Dineke met wie ik al sinds 1998 samenwerk. Op hun academie voor leiders. Op alles wat ons vak kan betekenen voor anderen. Trots op mijn Workshop “Jouw Topteam” die ik daar ga verzorgen.

Kruisbestuiving is prachtig. Daar word je beter van. Een sterk team daar in Bennekom dat een verschil wil maken. Dat wil Loes Live & Learn ook, o.a. samen met “HET” wellnessoord voor leiders. Vrijblijvend kennismaken mag altijd. Komt dat zien en ervaren! www.hermonde.nl

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.