Glim Glim

Niet alleen door de hitte, vooral vanwege deze nieuwe trots op onze oprit. Mijn zomercadeau, als je jezelf niet af en toe kietelt, heb ik zojuist uitgepakt. Niet meer met enige spanning mijn Peugeot in hoeven stappen. Die ouwe trouwe Groene Draak, mijn koosnaampje, heeft me langer dan verwacht vooruit gebracht. Precies 5 jaar geleden van mijn geëmigreerde Canadese broer overgenomen. Aanvankelijk met enige weemoed erin rondgereden omdat kleine nicht Jane nooit meer in haar stoeltje op de achterbank zou zitten op weg van Amsterdam naar Someren.

Het is maar een auto

Klopt! Soms denk ik wel eens: “Als auto’s nou eens zouden kunnen praten”. Mijn Groene Draak zou een boek vol kunnen schrijven met alle (telefoon)gesprekken, gedachten, gevoelens, files, spanningen, blije momenten, omvallende koffiebekers en verkruimelde boterhammen (of stokbroodjes van het tankstation) die hij heeft moeten slikken. Laat staan van de tijd daarvoor en daarvoor. Wij waren klaar met elkaar. Alles was besproken en alles was gedaan.

Co-operatie

Het voelt als een beetje vreemdgaan. Voor het eerst Citroen en geen Peugeot. Ik houd het graag bij Frans. Vriend Paul van Swinkelsauto.nl (geen familie hoor) heeft na een mooie zoektocht deze prins voor me gevonden. Creatieve geest Marcel van Warenburgmedia.nl heeft me uit zo’n 10 mogelijke beletteringen laten kiezen. Vandaag zette Hendrix-Belettering.nl de kroon op al dit werk. Zo blij als een kind reed ik net door de straten van Nederweert en moest ik oppassen voor botsingen. Ik wilde alleen maar in de etalages kijken.

Vaarwel Groene Draak! Welkom nieuw zomercadeau! Help je me ook de winter door?

Trots wordt vaak gezienthumbnail_IMG_2500 als arrogantie. Waarom? Loes Live & Learn houdt niet van arrogantie, wel van innerlijke kracht en liefde. En daar mag je best trots op zijn!

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.