Tio Chat

Loes van Live & Learn werkt ook op een school. Een geweldige school: Tio in Eindhoven (particulier MBO- en HBO onderwijs).
2 vakken doceer ik: Nederlands en Professionele ontwikkeling.

Na de lange zomerperiode heb ik oprecht veel zin in een nieuw schooljaar. Benieuwd naar de stage-ervaringen van alle studenten. En er komt weer een nieuwe lichting studenten die ik mag lesgeven.
Fluitend rijd ik naar school en fluitend rijd ik terug naar huis.Wat ben ik dankbaar dat ik naast Loes, Live & Learn in een onderwijsomgeving werk. Wat leer ik veel van de studenten.
Ze helpen me om me jong te blijven voelen. Ze zijn veelzijdig, ze werken hard, ze zijn grappig, ze zijn leergierig (meestal), ze staan open, ze zijn serieus, ze zijn deskundig, ze zijn van deze tijd.

Laatst vroeg ik de studenten hoe ik mijn lessen interessanter (lees: hipper) kon maken, bijvoorbeeld met nog meer digitale hulpmiddelen? “Nee”, antwoordden ze, “dit boek is fijn; laat ons maar gewoon de oefeningen met potlood maken en daarna kijken we het samen met u na”.
Even geen Apps, Powerpoints, YouTubes, Inspire Boards en CambiumNed.
Even weer gewoon een boek met oefeningen en potlood en gum.

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.