Herfstvakantie en tranen

Schiphol: 03.00 uur.
Zo, daar lig ik straks lekker in de zon. Zakynthos, studiootje aan het strand gehuurd, want wat was ik toe aan een week bijtanken. De week van 20 oktober stond geblokt. En hoe dichter die datum naderde, hoe meer ik ging twijfelen aan de invulling van die week.
Thuis de hal en woonkamer opleuken? Samen met Matthijs en zijn kinders gezellige herfstdingen doen? Met een vriendin een stedentrip maken? Een paar dagen wellness voor mezelf?
Een very last-minute Zakynthos dus. Matthijs brengt me weg. Het onmogelijke tijdstip van departure en de werkzaamheden aan het NS-spoor deden hem dat besluiten.
Ik heb er zin in.

Me vandaag kapot gerend om nog snel 2 bikini’s, 3 boeken (e-readers doen het nog steeds niet bij mij) en 5 tijdschriften (Happinezz zelfs met gratis mindfull kaarten), 1 lipgloss, 1 maskertje en 3 nagellakken (prima aanbieding) te scoren. Ook nog mijn BTW aangifte gedaan, mails verwerkt, schoenen voor mijn moeder gekocht en met ons huishouden naar Mac Donalds geweest.
Met absurd vol gestouwde koffer, last-minute cadeautjes van vriend-lief en Roos en Pim, met  een powernap achter de rug, ben ik blij en klaar om te gaan.

Begin ik me toch te huilen bij de afslag Schiphol.

Waar is die stoere, avontuurlijke vrouw? Waar komen die tranen vandaan? Mis ik het thuisfront nu al? Bang om te gaan piekeren? Overvalt het alleen zijn me? Moet ik gewoon ongesteld worden? Voel ik nu pas hoe hard het nodig is dat ik even ga bijtanken?

Niet meer over nadenken, gewoon vet genieten van ieder moment. Dat begint hier en nu, in een leeg barretje op Schiphol met steeds meer binnenkomende joggingpakken.
Lang leve de Herfstvakantie.

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.