Smaak, sfeer en meer

Sinds 2014 werk ik samen met Ria Joosten. Haar slogan is niet voor niets “Smaak, sfeer en meer”. Ria is de trotse eigenaresse van een groot catering- en evenementenbedrijf in Limburg. En eigenlijk doet ze nog veel meer. Ga maar eens naar theater de Maaspoort in Venlo bijvoorbeeld om te eten bij Luif. Of naar het centrum van Neer om neer te vleien in het gezellige eetcafé Raodhoes.

Ria is zakenvrouw 2014. Dat doet ze goed. Haar bedrijf kenmerkt zich door jonge en frisse mensen die samenwerken met vertrouwde, ervaren krachten.
Ze doen er alles aan om jouw feest of evenement tot een onvergetelijke beleving te maken. Niets is hun te gek.

En ik mag ze daarbij ondersteunen met training en coaching. Niet zozeer in klantgerichtheid en horeca-vaardigheden, want dat is vaak al aanwezig. Wel in leiderschap, onderlinge communicatie en sfeer, bewustzijnsontwikkeling van jonge hardwerkende mensen.
Dat is gaaf om te doen man!

De ene keer zitten we om de tafel en oefenen we met het voeren van diverse medewerkergesprekken. Bijvoorbeeld: “Hoe kan ik iemand op een nette manier kritische feedback geven”, of “hoe krijg ik mijn boodschap duidelijk bij de ander”?
De andere keer wandel ik met een werknemer door het bos, en voeren we een persoonlijk coachgesprek.

Het is zo’n dynamisch bedrijf, er gebeurt zoveel, ze moeten zo snel kunnen schakelen tussen alles wat er op hen afkomt.
Het is zoveel Smaak, sfeer en meer! Het smaakt voor mij naar meer. Of naar Neer.

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.