Nieuwe herinneringen

Als er een wedstrijd voor de mooiste kerstboom werd gehouden, zouden wij dit jaar gewonnen hebben. Qua versiering weet ik niet (kwestie van smaak), maar de grootte en vorm zijn uit het boekje. Toen mijn lief ermee thuis kwam, zag ik een half bos uit zijn auto flapperen. Met stoom uit mijn oren vroeg ik vloekend waarom die boom zo groot moest zijn. End of the story: zo trots als een pauw op onze boom.

Ieder jaar kopen we ergens een gave kerstbal – of kerstman, leeuw, robot, hondje, cupcake, lieveheersbeestje, paddenstoel, vogeltje, ster, druppel, (dikke) engel – in snoepkleur en zo krijgt “ozze” boom steeds meer herinneringen. Gaaf is dat! Want mooie herinneringen ophalen vind ik fijn tijdens het kerstdiner. Natuurlijk ook terugdenken aan mindere en verdrietige dingen. Samen praten, genieten en zijn. Samen lachen en huilen. Samen smullen van alles wat we hebben.

Aan de vooravond van 2020 wens ik iedereen een prachtig nieuwjaar! Laten we met ons allen vooral veel nieuwe herinneringen maken. Niet weten wat er komen gaat. Vertrouwen op het goede. Vrede, liefde en licht. Het klinkt wat oubollig en toch wens ik het jullie allemaal ????

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.