En Gaston? Wat heb ik gewonnen?

En Gaston, wat heb ik gewonnen?

Een ski-trip met het mooiste team ooit! Een week geleden wist ik nog niet dat ik gistermiddag weer thuis zou zijn na een onvergetelijke wintersport. Die vorige donderdag gaf ik NT2 (Nederlands als 2e taal) aan anderstalige collega’s van Bright Cape. Absoluut googlen dit bedrijf. NT2 is niet mijn core business. Toch aangenomen die opdracht. Soms voel je gewoon: “Dit moet ik doen.”
Last-minute
Vorige week werd ik last-minute uitgenodigd om mee op wintersport te gaan. Nog wat plekken over. Als je iets echt graag wilt, lukt het meestal ook. Dus zat ik 36 uur later met een voor mij onbekende partner van Bright Cape in de auto op weg naar Obertauern. Stond niet op mijn bucketlist om ruim 900 KM met een wildvreemde te reizen. Jammer eigenlijk, want die kan ik wel afvinken nu. Degenen die mij kennen, weten dat ik niet bang ben aangelegd en vooral van spontaniteit houd. Diezelfde mensen weten ook dat die kwaliteit kan doorslaan in impulsiviteit. De heenreis pakte hartstikke fijn uit, tenminste dat zei Pieter ook tijdens de eerste après-ski in Lurzer Alm.
Warm bad
Bijgekomen van de reis en gehuurde te knellende skischoenen, probeerde de spontaniteit me in te halen. Alsof ik van een zwarte piste af moest. Na 18 jaar weer eindelijk op de latten, voel je je toch een beginner. “Joh, wat doe ik hier eigenlijk? Ik ken maar 8 mensen van de 75? Ze drinken allemaal halve liters en de gemiddelde leeftijd is 29? Je kent het vast wel dat je denkt: “Had ik dit wel moeten doen?”
Go with the snow
Inmiddels thuis, mét spierpijn, kijk ik terug op 5 waanzinnig leuke dagen. Dankjewel Bright Cape voor zo veel energie, enthousiasme en jeugdigheid! Dankjewel voor deze positieve boost. Jullie zijn een unieke club met slimme, bewuste, sportieve en gedreven mensen die de wereld goed gaan doen. Die combinatie heeft me geraakt. De nieuwe roaring twenties zijn een feit ????

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.