Hup Talent Hup

Ik ben om. Eindelijk een e-learning omgeving waarover ik enthousiast ben. En niet zo’n beetje.

Het triggert mij al jaren als men zegt dat het digitale tijdperk geweldig is. Met 1 druk op de knop contact met de hele wereld? Yep. Geen denkvermogen en caissières meer nodig voor de boodschappen? Yep. Fantastisch toch, al die mogelijkheden? Nope. “Loesje” zei het al: “Vroeger kletste je met je buurman, nu chat je met een Chinees”.

Ik ben ouderwets. Ik ben voorstander van persoonlijk contact. Toch denk ik ook na over de digitale mogelijkheden die ik in mijn vak kan toepassen. Trainen en coachen. Ik kan continu YouTubes laten zien en spannende PowerPoints samenstellen, maar eigenlijk doe ik dat dan om erbij te horen. Want ik denk dat leren start met bewustwording en inzicht en dat je na het zien van een YouTube of PowerPoint vooral aangezet moet worden om er iets mee te doen. Te DOEN. En dat is vrij lastig als we geen persoonlijk contact hebben.

Mee eens? Lees door. Niet mee eens? Lees door.

Maar nu ben ik dus om. Door deze  splinternieuwe e-learning omgeving die je aanzet tot doen. www.teamtalenttraining.nl

Natuurlijk is er nog steeds een trainer-coach nodig om een en ander op te starten en vooral ook te monitoren. Maar individuele medewerkers en teams kunnen op een fantastische manier aan de slag in deze e-learning omgeving.

Je wordt op zeer praktische wijze aangezet om je talenten verder te ontwikkelen: van beginner naar gevorderde tot virtuoos. Aan alle leerstijlen is gedacht. Beeldmateriaal, sprekers, uitleg, achtergronden, interessante links, voorbeelden en heel veel praktijkopdrachten. Vooral die opdrachten zijn onderscheidend. Handzame tools die je direct kunt gebruiken en in je, al dan niet digitale, rugzak kunt doen.

Samen met een select gezelschap aan ervaren trainer-coaches gaan we hiermee de markt op. Wij geloven er namelijk in en degenen die er inmiddels mee werken ook. Want het werkt!

Voor meer informatie of een uitgebreide demo, neem dan graag contact met me op. Deze e-learning omgeving kan voor uw bedrijf op-maat gemaakt worden. Er zijn legio mogelijkheden.

Zo, en nou moet ik ook snel eens een filmpje op mijn eigen site gaan zetten, want ik ben ouderwets met een site die enkel teksten, foto’s, afbeeldingen en blogs laat zien.

 

 

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.