Hoezo bescheiden?

Vanmiddag was ik bij een collega (enter)trainer. Toen ik in 1998 als groen trainerblaadje aantrad, was hij 1 van mijn inspirators. Als een tornado heb ik me ontwikkeld. 27 jaar jong en binnen een maand stond ik mijn eerste groepen te trainen. Klotsende oksels ja. Maar het was wat ik wilde, wat ik voelde. Het was mijn drive. Het was het ontwikkelen van mijn talenten.

Nog altijd ben ik blij met die leerschool. Zo’n 6 jaar heb ik er gewerkt en zo’n 6 jaar reed ik 50.000 KM per jaar om onze klanten met succes te trainen en coachen. Nog altijd denk ik terug aan de kansen die ik daar kreeg. Ik mocht op mijn bek gaan. We hadden een stroppenpot voor als je het in een acquisitiegesprek echt verknalde. Mijn commerciële oogjes werden geopend. Sindsdien weet ik dat verkopen niet iets glads is. Als je ergens in gelooft, dan kun je er de wereld mee veroveren.

Ik geloof nou eenmaal in een lerend leven. Ik geloof nou eenmaal dat ik de ander wat kan laten leren. Ik geloof inderdaad in die ander. En dat trainer-coach zijn mijn roeping is.

Maar ik schijn soms te bescheiden te zijn. Mijn privé omgeving zal dit niet beamen. Toch zei die collega dat vanmiddag tegen mij. Toen hij mijn nieuwe site bekeek (gelukkig was hij enthousiast) en de link “Onderscheidend” las. Dus volgens hem mag ik mijn toegevoegde waarde meer ventileren.

Zie hier mijn poging:

– Marloes, vanaf nu Loes (van Live & Learn), traint jong en oud, bedrijf en overheid.

– Loes heeft een perfecte combi van wetenschap en pragmatisme.

– Loes traint en coacht in binnen- en buitenland.

– Loes kan diepgang bieden, maar ze houdt ook van concreet, direct en duidelijk.

– Loes houdt van alles wat te maken heeft met out-of-the-box.

– Loes is fan van “Loesje”: haar spreuken en teksten zijn inspirerend.

– Loes wil de ander laten glimlachen, dansen en stralen.

– Loes gaat voor eye-openers.

– Loes verandert iets. Bij jouw bedrijf, team of medewerker.

– Loes ontwikkelt, heeft daadkracht en durft het over een andere boeg te gooien.

– Loes maakt graag kennis met jou, jouw organisatie, MT, team of medewerker.

– Loes zegt iedere ochtend tegen haar lief: “vandaag is de dag die maar 1 keer voorbij komt, veel plezier schat!” (en even zo vaak zegt Loes’ lief dat tegen haar)

Wordt dit mijn nieuwe tekst op de link “Onderscheidend”?

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.