Diversiteit

Kleurrijk Gran Canaria
De fleurige zomerkleding in onze wasruimte kijkt me aan. Haar frisse geur lonkt. Ik denk terug aan onze paar dagen Gran Canaria. Diversiteit it was! Niet zozeer in het type gebouwen, maar wel in het diverse publiek dat er genoot. Van basic tot luxe, van naturistisch tot textiel, van een cocktail tot halve liters bier, van oud, jong, gay tot iets anders. Het kwam allemaal voorbij en daar houd ik van!

Huilen en lachen
Ik denk terug aan afgelopen week, aan de diversiteit in trainingen en coaching. Aan TUe studenten, Horeca professionals en vrijwillige activistenleiders voor Amnesty International. Van glimlach tot struggle en van traan tot blijdschap. Van weerstand en totaal geen zin tot openstaan voor álles wat nieuw is. Het bestaat allemaal naast elkaar en die paar dagen Gran Canaria maakten me daar weer zo bewust van. Van het gesprek aangaan, op het puntje van je stoel, tot stil zijn en observeren en voelen. I love it!

Loslaten en openstaan
Gisteravond borrel met vrienden bij ons thuis. Acht compleet andere mensen. Van behoefte aan structuur tot go-with-the-flow, van gehecht zijn aan Nederweert tot behoefte aan verre reizen en avontuur. Van lange bestendige relaties tot lang gezocht naar die ware liefde. Van gezin, samengesteld of niet, tot kinderloos. Van alle vier de ouders nog levend tot weer een actueel afscheid van een moeder. Loslaten en verdriet! Alle smaken en tinten verenigd in één huiskamer. Geen oordelen, wel vanuit het hart geïnteresseerd en nieuwsgierig naar elkaar. Gesprekken over Oekraïne en Rusland, over nog veel meer ontwikkelingen die gaande zijn, het delen van gevoelens en gedachten over de huidige transitie waarin we zitten. Mooi!

Deze zondagavond geeft me zin in een nieuwe week. Ik doe niets liever dan ook jouw team ondersteunen in de kracht van jullie diversiteit!

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.