De wondere wereld van Hermonde

Hermonde, een wereld vol ontwikkeling. Kun je je voorstellen dat je een werkdag doorbrengt in een wondere wereld? Nee? Ik wel. Bij Hermonde ervaar je dat. Het ligt in de bossen van Bennekom. Als je daar bent geweest, zit je vol positieve energie.

Hermonde verhuurt niet zomaar zaaltjes. Nee, je kunt kiezen uit verschillende ruimtes die alle uniek zijn. Trainingsruimtes, coach- en vergaderruimtes, gezellige keuken en eetgelegenheid, een lounge-kamer. Noem maar op.

Hermonde onderscheidt zich. De lichte en frisse ruimtes komen geweldig tot hun recht door de karakteristieke sfeer van het pand. De omgeving is wonderbaarlijk mooi en ieder seizoen is weer prachtig. Die omgeving werkt inspirerend.

Dat is allemaal mooi meegenomen, maar de klapper vind ik de gastvrijheid van de Hermonde collega’s. Dat grote extra wil ik het liefst iedere dag meemaken. Daarom ook kom ik er zo graag. Ik verklap niks. Qua verzorging word je daar helemaal blij. Je voelt je meer dan welkom, de service is top.

Cindy Hermans en Dineke Onderstal zijn vakmensen. Ik werk al ruim 15 jaar met hen samen. We doen aan intervisie, we houden elkaar scherp, we werken samen voor opdrachtgevers en we huren elkaar in. We houden ervan om onze trainingen en coaching op-maat aan te bieden. Soms past de een nou eenmaal beter bij een opdrachtgever dan de ander.

Het allerliefst zou ik mijn trainingen daar nog vaker geven. Mijn coachklanten zou ik daar wekelijks willen ontvangen. Nederweert en Bennekom liggen helaas niet naast elkaar.

Toch doet een andere omgeving altijd wonderen. Ik daag mijn opdrachtgevers uit om eens met mij naar Hermonde te gaan.

Dan kun je zelf die wondere wereld ervaren.

 

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.