De lieve mensen zijn met meer

Vandaag kreeg onze brievenbus een envelop uit Frankrijk. Er rinkelde geen belletje. Wat werd ik blij van de inhoud. Mooi zelfgeschreven kaartje, met foto! “De lieve mensen zijn met meer” quotte Linda de Mol herself al. Ik ben het met haar eens.

Nieuwjaarsballon
Ergens in januari, veel te laat, lieten wij een happy 2023 helium ballon op. De kaart met tekst die we eraan wilden hangen was te zwaar, dus het werd een klein bijna gewichtsloos kaartje met ons adres erop. De te zware kaart met tekst ligt hier mooi opgeborgen. We hadden onze redenen om 2023 te verwelkomen met een ritueel.

Een mooie reis
Als je dan op 17 februari een kaartje met foto van poes/kat Scottie krijgt van een Frans gezin, dan juicht je blije hart toch? De foto en tekst zeggen genoeg. Al de hele dag lopen wij blij rond.
Hoe iets kleins groot kan zijn!
Hoe iets liefs liefde terugkrijgt!

Wat je geeft, krijg je terug
Ik denk terug aan het moment waarop we onze ballon een mooie reis gunden, ik krijg terug dat ie het heeft gered. Er is een gezin geweest op 861 KM (!) afstand dat onze ballon vond met een leesbaar kaartje. Dat gezin werd hopelijk ook blij en vond het gaaf om ons dat te laten weten. Dus nu worden we misschien wel penvrienden, ook zoiets liefs!

Loes Live & Learn gaat graag op reis met jouw bedrijf. Samen kijken wat er nodig is om op de golven van de wind steeds verder naar jullie bestemming te komen.

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.