Lichtje

De bekende klik

In februari van dit jaar maakte ik kennis met Robert Dackus, HRM-manager van WOZL in Heerlen. De klik was er en vanaf mei mocht ik een plan van aanpak schrijven: “Cultuur ben ik”. In juli hadden we een swingende kick-off met drumcafe.nl en vanaf september plugde Loes Live & Learn voor 3 maanden bij WOZL in. Ik stapte binnen in de wereld van de Werkvoorziening en de Participatiewet, in de wereld van Parkstad en Politiek. Vooral stapte ik een bedrijf binnen waarin men kei hard werkt aan een mooie match tussen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een passende werkplek.

Missie en Match

Die betekenisvolle match is de missie van alle 75 professionals die ik de afgelopen maanden voor mijn neus heb gehad. Is “missie” misschien een te trendy woord geworden dat op de lijst van meest irritante woorden een prijs zou winnen? Bij deze WOZL professionals heb ik weer eens gevoeld wat missie kan betekenen. Zwaar of zweverig? Nee hoor, gewoon iedere dag bezig zijn met wat jij belangrijk vindt. En dat kan heel goed samengaan met bedrijfsresultaten die geboekt moeten worden.

Lichtje

Bij WOZL zijn er inmiddels WOZL-lichtjes van waxine die door het bedrijf hun weg vinden. Simpelweg doordat collega’s elkaar dat lichtje geven met een blijk van waardering of een moment van aandacht. Een klein gebaar, een dankjewel. Dat lichtje gaf en geef ik graag door. Lekker in verbinding met elkaar blijven over missie en bedrijfsresultaten, want alleen zo blijven we verschillen overbruggen.

Loes gaat afkicken van WOZL. Het was mooi, veel en intens, het was pittig en tegelijkertijd zacht, het was waardevol. Dankjewel aan alle WOZL-collega’s!

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.