(H)eerlijk

(H)eerlijk werken

Soms heb ik van die dagen dat ik gewoonweg jubel. Als ik dan probeer te duiden waar dat door komt, ik analyseer graag, kom ik altijd uit op heerlijk en eerlijk.

Heerlijke november vrijdag, eerlijke router die vanochtend even heerlijk geen internet geeft, met als gevolg dat ik mijn printjes niet mee kan nemen naar mijn nieuwste opdrachtgever. Eerlijk? Het lukt me goed om daar geen stress van te krijgen. Heerlijk is dat.

Relatie en taak

Het is namelijk heerlijk om eerlijk te vertellen waarom je wat laat binnen komt zonder prints. Dat schept een band en daarmee de noodzakelijke verbinding om samen te werken. De taak komt daarna pas. Ik zie dat in mijn werk eigenlijk continu. Wat de vraagstelling of leerwens ook is, bijna altijd mag ik terug gaan naar de relatie en verbinding die we als harde werkers nodig hebben om samen een opdracht te vervullen.

Oakfield Champignons

Het gave van mijn werk is dat ik met vele hele diverse bedrijven mag samenwerken. En vandaag was dat voor Oakfield: een prachtig bedrijf dat champignons teelt, verpakt en op een unieke wijze de klant centraal stelt.

Dat vind ik dus heerlijk. En eerlijk? Ik kreeg een hele doos met gevarieerde champignons mee. Vanavond was onze biefstuk extra lekker met Oakfield’s kastanje champignons. Zo vers heb ik ze nog niet eerder geproefd. Heerlijk!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoeft niet verweg te zijn. Vandaag en nu kun je daarmee beginnen. Als je heerlijk eerlijk bent, draag je daar je steentje aan bij.

www.loeslivelearn.nl

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.