ZomerColumn 1 Uitnodiging

Je bent van harte uitgenodigd

Wat het journaal kan, kunnen wij ook. In deze ZomerColumn zul je Blogs van mij tegenkomen, maar graag nodig ik juist jou uit om leuke, creatieve, originele en blijmakende Columns naar me te mailen. Verdrietig liever niet, want dat zie ik dagelijks genoeg op TV. Het hoeft niet hoogdravend te zijn. Ik zie het als een manier om gave stukjes tekst te delen. Ik weet het: dat kan ook via andere Social Media. Maar waarom niet op mijn site? Ervaringen delen, iets kwijt willen, een typisch zomeronderwerp onder de aandacht brengen? Kom maar op.

Startsein

Hittegolf. Gisteravond was ik op de tennisbaan NTC ‘72. Niet om te tennissen hoor, wel om mijn vriend moreel te ondersteunen tijdens zijn bardienst. Een van de stoere tennishelden pufte uit na zijn uurtje tennis en zei dat tennissers eigenlijk maar watjes zijn. Citaat: “Tennissers zie je niet op de baan als het te koud is, zeker niet als het regent en sinds deze dagen weten we ook dat je ze niet ziet als het te warm is. Wanneer staan ze eigenlijk wel op de tennisbaan? Watjes dus!”

Het nieuwe werken

Als trainer-coach voel ik me wel eens een seizoenswerker. Medio december t/m medio januari is een dalperiode, evenals de maanden juli en augustus. Mei is ook geen topmaand met lekker veel vrije dagen en gebroken weken. Gelukkig merk ik dit jaar dat mijn zomerdal beperkt blijft tot 1 maand. Trekt de economie aan of heb ik gewoon geluk?

Het blijft zo dat ik in deze periode meer thuiswerkdagen heb dan normaal. Gisteren dacht ik nog dat ik dat ideaal vond (zie foto). Ik moet eerlijk bekennen dat die laptop daar maar heel even gestaan heeft. Voor de foto ja. De rest van de dag heb ik onder de fan van onze slaapkamer doorgebracht. Met de laptop op de knieën. Die straalde veel teveel warmte uit. Dan maar wat wasjes draaien op zolder. Verre van slim. Een koude douche was het enige wat fijn was. Maar ja, dat schijnt dan ook weer niet gezond te zijn.

Gelukkig mag ik vanmiddag in de auto, lang leve de airco, naar Wageningen. Nog nooit zo blij geweest om wat kilometers te maken. Ik vertrek bewust tijdens de spits…..heerlijk!

Ik zal regelmatig ZomerColumns publiceren, zie Blogs. Wil jij een stukje aanleveren voor deze ZomerColumn, dan ontvang ik graag je tekst, met of zonder afbeelding, op info@loeslivelearn.nl

Unknown-5

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.