Top Team

Loes Live & Learn begeleidt teams die willen groeien. Je hebt vast wel eens de ervaring gehad dat je deel uitmaakt van een team dat als een geoliede machine draait. Zo’n team zet gezamenlijk een top resultaat neer. Bevlogen en betrokken, bewust van haar gezamenlijke missie, werkt een top team met elkaar samen. De doelen zijn helder, je accepteert de rol van ieder teamlid en je maakt optimaal gebruik van je eigen kwaliteiten en die van je collega’s. Jullie durven elkaar aan te spreken. Je voelt je thuis in het team en je kunt jezelf zijn. Er zijn heus tegenvallers en dingen die niet goed lopen, maar jullie hebben de kracht om daar uit te komen. Je hebt een prima werkrelatie met je leidinggevende en bovenal zijn jullie lekker transparant.

Ideaalbeeld? Nee hoor, als jullie de wil hebben om samen nog beter samen te werken dan nu, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

“Van weten naar kunnen en van kunnen naar doen”.

Sinds 1998 train en coach ik teams. Ik leg snel de vinger op de zere plek. Door mijn brede kennis en ervaring, enthousiasme, daadkracht en vermogen tot verbinding, lukt het me om teams daadwerkelijk succesvoller te maken. Jullie gaan snel aan de slag en jullie krijgen niet de kans om je te verschuilen. Jullie mogen ervan uitgaan dat ik dat met een glimlach doe en dat ik vanuit volledige eerlijkheid en openheid met jullie samenwerk.

Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens rond op mijn site.

Het lijkt me top om jullie team te begeleiden naar een top team!

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.