Teambuilding Covid-19

Live versus online
Eindelijk weer een team dat haar studiedag live wilde. Ik mocht die dag begeleiden. Poeh, wat was dat welkom! Kijk, ik ga zeker graag mee met dat wat Covid-19 van ons vraagt. Online it is. Trouwens? De wereld van training en coaching was ook voor Corona al aan het veranderen. E-learning, blended en gamification moeten inmiddels wel op het CV van een zichzelf respecterend trainer-coach staan. Leersnacks, vlogs en leerapplicaties via een app waarin we vinkjes kunnen zetten. Innovatief, creatief en van deze tijd, aansluitend bij de leerwereld van deze generatie. Vink!

De flipover is geschiedenis
Papier en stiften kunnen écht niet meer. Inmiddels word ik geacht op een I-pad en digibord het proces ter plekke inzichtelijk te maken. Schrijven is ouderwets, want onder welke steen heb jij gelegen dat je nog niet met eenvoudige tekeningen en symbolen werkt? Powerpoint doet wenkbrauwen optrekken en een hand-out is zó niet meer van deze tijd. Vink!

Als je maar lang genoeg gewoon blijft…
Gisteren dus een team (of zijn het dino’s?) dat de wens had om in één fysieke ruimte aan teamontwikkeling te doen. Misschien heeft dat ook te maken met hun core-business. Als je een functie hebt waarin persoonlijke nabijheid een must is, voel je zelf ook die behoefte. Vink!

Een team met lef
Dit team wil vooruit en voelde de behoefte om hun studiedag te besteden aan een dag waarin ze samen waren. Samen in de zin van samen-fysiek-in-één-ruimte. Die boost aan hun ontwikkeling mocht ik geven en die wens ter ontwikkeling nam ik met open armen aan. Dank en vink!

Loes Live & Learn blijft gewoon doen waar ze goed in is: een bijdrage leveren aan teams die prettiger en succesvoller mogen samenwerken. Dat mag online en soms moet dat offline. Vink!

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.