Mei & Juni

4 mei Afspraak met Thalita Smit van Smit & Cornelder Bedrijfstrainingen. Ik ben haar back-up voor een training Professioneel Leiderschap voor podotherapeuten en andere paramedici. Thalita is een ster in Ondernemerschap. En dan vooral ook Ondernemerschap in niet- commerciële bedrijven. Thalita en ik hebben een klik, veel energie, veel daadkracht en we houden niet van ZZPiepers.

5 mei Vrijheid vieren. Vrijheid is 1 van mijn belangrijkste kernwaarden. Lees Loes’ Blog over Vrijheid.

6 mei Training Schriftelijke Communicatie voor Enexis in Maastricht: 2 cursisten die op HBO-niveau willen kunnen schrijven. Spelling, grammatica, tekstopbouw, stijl, diverse soorten teksten. Privé cursus dus.

7 mei Samen met webdesigner Marcel van de Waarenburg en fotografe Linda Beelen plannen bedenken om wat meer “body” aan mijn website en branding te geven. Altijd leuk.

Loes goes Aruba

Medio mei ben ik 2 weken op Aruba. Aruba en ik hebben een band. Stukje tweede leven. Ik heb er een kleine 5 jaar gewoond en gewerkt. De roots van mijn eigen bedrijf (toen nog Ellements) liggen op Aruba. Sinds mijn terugkomst in Hulanda probeer ik iedere dag het mooie van Aruba en het mooie van Nederland te combineren. Zowel qua werk als privé, in alle opzichten. Wat zou er nu mooier zijn als ik af en toe Arubaanse klanten mag trainen en coachen?

27 mei t/m 1 juni  Enexis! Ja, dit keer training Klantcontact voor nieuwe monteurs. Locatie: Eindhoven en Hoogeveen. Veel bewustwording, veel aha’s en veel kilometers rijden. Altijd benieuwd of er cultuurverschillen zijn tussen het Noorden en Zuiden van Nederland.

2 juni Dagje Hermonde in Bennekom. Met de dames van Hermonde werk ik al sinds 1998 intensief samen. We inspireren elkaar en houden elkaar scherp. Het is altijd fijn om in deze geweldig mooie omgeving te werken.

3 juni Traineeship bij Ria Joosten, Smaak Sfeer & Meer. Deze dag presenteren 4 cursisten hun Plan van Aanpak. Ze werken hard aan het realiseren van de 4 pijlers van een resultaatgericht team. Op 3 juni laten ze zien waar ze zelf, hun team en het gehele bedrijf nog in mogen groeien. Benieuwd!

De rest van juni

– Training Communicatieve vaardigheden

– Kennismakingsbijeenkomst Training “Niet lullen, maar doen”

– Summerschool vormgeven

– Filmpjes opnemen

Waar zouden we zijn zonder de zomer?

 

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.