Me-time aan de laadpaal

Ken je dat? Dat je soms snakt naar me-time? Dat je gewoon heel even, of wat langer, kunt doen waar jíj zin in hebt zonder je schuldig te voelen dat er nog zo veel andere dingen op je lijstje staan. Dat je éven met niemand rekening hoeft te houden qua werk, wat-eten-we-vanavond, het-bed-moet-eigenlijk-verschoond-worden, de-hond-moet-nog-uit, de-Sint-surprise-cadeautjes-en-rijm-zijn-nog-niet-klaar of andere sociaal gewenste dingetjes.

Ik heb een tip. Schaf een elektrische auto aan, een dagje lenen van iemand mag ook. Het liefst zo goed als leeg, maar nog wel genoeg om naar de dichtstbijzijnde laadpaal te rijden. Daar komt jouw glimlach, want het is me-time!

Opladen
Gisteren en vandaag heb ik deze verwennerij heerlijk tot me genomen. Op weg naar een date met oud studievriendinnen, moest la voiture aan de paal waarop ik dacht: “Wat heb ik zelf eigenlijk nodig om op te laden”? Het werd: “Terugdenken aan die goeie ouwe studententijd in Utrecht en de vriendinnen van weleer weer voor me zien.” Plots was de auto kei snel vol. En ik ook. Met het hoofd en hart vol van herinneringen, zoefde ik naar Cromvoirt.

Ontladen
Vanmiddag stond ik aan de andere kant van hetzelfde tankstation op de A2 alweer te laden. Althans de auto, want zelf moest ik vooral ontladen. In retrospectief de avond-nacht-ochtend herbeleven, maakte me zó gelukkig. Dat je vanaf moment uno volledig terug bent in de tijd, waar je werkelijk alles meteen herkent van de prachtige vrouwen waartoe die jonge studentes zijn uitgegroeid. Dat woorden niet nodig zijn. Of soms juist wel één woord waardoor de volgende lachbui zich aandient, naast de uitwisseling van veel woorden over serieuze live events. Dat vriendschap liefde is. In 1990 was het liefde op het eerste gezicht Achter de Dom in Utrecht. Die liefde zal blijven, ook de komende 30 jaar.

En toen ontkoppelde ik de auto weer en reed ik opgeladen naar huis.
Ik weet dat het heel fout klinkt, maar ik ga het toch zeggen: “Ik houd van de paal, de laadpaal dan.”

Loes Live & Learn begeleidt jou en jouw team graag. Waar halen jullie je energie vandaan en waar lekken jullie energie? Wat hebben jullie nodig om met een volle batterij richting jullie bestemming te gaan? Ik help jullie graag aan de laadpaal ????

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.