Live & Lead

Persoonlijk leiderschap, wie schrijft er niet over?  En bijna al die uitingen hebben een kern van waarheid in zich. Maar hoe weet jij nu of je bezig bent met persoonlijk leiderschap? Waar zit je dan in het web van persoonlijk leiderschap, allerlei leiderschapstijlen, het nieuwe werken en alles uit jouw mensen halen? Mag je dan niet meer managen en controle houden?
Hoe behoud jij je unieke leiderschap? Wil je chauffeur zijn of wil je als bijrijder de ander vooral laten leren?

Ga eens terug naar een periode waarin je flow voelde. Flow staat voor “een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. Flow wordt gekenmerkt door op de betreffende acties gerichte energie en activiteit, volledige betrokkenheid daarbij, alsmede het feit dat men de activiteiten succesvol uitvoert”.

Iedereen kent periodes van flow. Wat zou het mooi zijn als het je lukt om de omstandigheden weer zo te creëren dat alles vanzelf gaat. Dat je die flow weer voelt en dat je je niet bezig hoeft te houden met vragen over persoonlijk leiderschap.
In periodes van flow ben je namelijk van nature al een leider.

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.