Hoe blijft jouw team gezond?

Covid-19 raakt velen. Teams die bijna omvallen vanwege de te lange, hoge werkbelasting en teams die kunnen wegduiken achter een scherm. Helaas ook teams die zich niet eens meer een team voelen. Ontslagen en 0-uren-contracten hebben veel impact, op alles en iedereen. We zijn allemaal uniek en eenieder van ons reageert anders op wat er op ons afkomt. Dat is waarom we mensen zijn.

Zo ook onze karakterkleuren. Rood, groen, blauw en geel? Wanneer zijn deze kleuren op hun best en wanneer vallen ze in hun eigen valkuilen? Het klinkt misschien allemaal heel logisch, het is geen hogere wiskunde, dus we weten het vaak wel.

Maar wat doen we er daadwerkelijk mee? Met 1 plus 1 is 3 boeken we mooie resultaten. We gaan verder dan begrip en inzicht. We gaan juist door op gevoel, ervaring en verandering.

Ook jouw team heeft het in zich om van binnenuit een krachtige en nodige beweging in gang te zetten. Er zijn altijd eigentijdse belemmeringen geweest waarom een team moeite had met de volgende groeistuip. Covid-19 vergroot dat alleen maar uit.

Dus wacht niet langer om een boost te geven aan jouw team! Ga met ons in gesprek over wat jullie team nu nodig heeft om gezond de toekomst in te gaan? www.1plus1is3.company

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.