April & Mei

10 april
Loes is dagvoorzitter en workshopbedenker van een landelijke dag voor Workforce Managers van Enexis. Locatie: Burgers Zoo in Arnhem. Prachtige, uitdagende opdracht. Loes houdt van uitdagingen en van dieren. En ook van mensen. Vooral om ze even uit hun comfortzone te halen.

“Niet lullen maar doen”
Deze 1-daagse, zeer praktische, training is het product van Loes en Storm. Deze 2 trainers-procesbegeleiders-trainingsacteurs werken graag samen. 1 en 1 = 3.
Ervaar het maar! Als je deze trainingsdag niet direct durft te boeken, kom dan naar 1 van onze kennismakingsbijeenkomsten. Data volgen snel. Mail me voor het programma van deze training.

14 april
Loes geeft ook les aan Tio studenten. Onze HBO-ers krijgen op 14 april meerdere gastcolleges waar je “U” tegen zegt. Spraakmakende gasten geven een gastcollege en nemen studenten mee in wat er nodig is voor hun toekomstige droombanen. Je hebt straks je diploma; en wat dan?

15 april
Loes is bij Ria Joosten, Smaak Sfeer & Meer. De deelnemers van het traineeship presenteren hun Plan van Aanpak. Ze werken hard aan het realiseren van de 4 pijlers van een resultaatgericht team. Op 15 april laten ze zien waar ze zelf, hun team en het gehele bedrijf nog in mogen groeien. Benieuwd!

Koningsdag en Renesse
Niets mooiers dan een vrijmarkt! Kinderen al jong bewust maken van? Ja, waarvan eigenlijk?
Van feestdagen en het waarom. Van vrijheden en het hoezo. Van blijheid en rust. Van teveel speelgoed, te veel goede en te kleine kleding. Van rijkdom en armoede. Van een project. Van voorbereiding, uitvoering en evaluatie. De evaluatie is in Renesse, in een caravan.

Nieuwe foto-shoot
Blijf Loes, Live & Learn volgen. Binnenkort komt er een zomer-homepage op www.loeslivelearn.nl. Loes houdt namelijk van zon, bloemetjes en warmte. Benieuwd? Ik ook.

Loes goes Aruba
Loes heeft een band met Aruba. Ze heeft er een kleine 5 jaar gewoond, gewerkt en nog veel meer meegemaakt. De roots van haar eigen bedrijf liggen op Aruba. In mei is Loes 2 weken in Aruba en gaat ze vele mooie momenten meemaken. Foto’s volgen. Loes probeert iedere dag het mooie van Aruba en het mooie van Nederland te combineren. Zowel qua werk als privé, in alle opzichten.

Ik wens je veel lentekriebels!

Je las een verhaal van Marloes

Reageren mag altijd door mij een email te sturen en delen mag ook. Wat ook mag, is doorklikken naar het aanbod op de website:

Training & Coaching

Ontvang de nieuwste verhalen in je inbox

Ik beloof je dat ik zorgvuldig met je gegevens om zal gaan. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.